Gyldig fra 1. december 2018

Betaling

Alle priser, der er angivet på canaroza.com er inkl. moms.
Vi modtager betaling med Visa, MasterCard, Maestro, IDEAL, Dankort, Bancontact & via bankoverførsel.
Ved betaling er alle dine kortoplysninger krypteret med SSL-protokollen (Secure Socket Layer). Dette betyder, at hverken vi eller nogen andre kan læse dine kortoplysninger.

Forsendelse

I øjeblikket sender vi til følgende lande: Østrig, Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Island, Litauen, Luxembourg, Holland.

Hvis du opholder dig i et andet land og ønsker at modtage vores produkter, bedes du kontakte os på support@canaroza.com

Vi sender ordrer til den angivne adresse, så sørg for, at alle felter udfyldes korrekt. Pakkerne sendes direkte fra Holland.

Forventet leveringstid

Pakker bestilt før kl. 12.00 sendes typisk samme dag. Ellers sendes de første dag efter bestilling.

Holland: 1-2 arbejdsdage
Belgien: 2-4 arbejdsdage
Tyskland: 2-4 arbejdsdage

Resten af Europa: 3-6 arbejdsdage

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for 7 arbejdsdage, bedes du kontakte support@canaroza.com

Leveringsomkostninger

Holland: €4 – Gratis forsendelse på ordrer over €29
Resten af Europa: €8 – Gratis forsendelse på ordrer over €99

Du modtager et tracking nummer, så du kan følge din pakke.

Retur

Det er muligt at du ikke er tilfreds med dit køb, eller at det produkt du har købt, viser en fejl eller mangel. Kontroller dine varer nøje ved modtagelse. Her er proceduren der skal følges når du returnerer dit produkt.

Inden du returnerer et produkt til os, skal du indsende en returanmodning. Uden denne anmodning forbeholder vi os ret til at nægte en returforsendelse.

Reklamationsretten skal aktiveres inden for 14 dage efter modtagelsen af varen. Du skal beskrive de fejl eller mangler, du mener er i produktet. Når vi har modtaget pakken og accepteret klagen, refunderer vi et beløb svarende til den oprindelige pris. Vedhæft en kopi af fakturaen samt kontonummeret til den bankkonto, som vi overfører penge til.

Du har 14 dages fortrydelsesret på din vare. Efter forudgående aftale med os returneres de uåbnede produkter til os i original emballage. Hvis du ønsker at bruge fortrydelsesretten, bedes du kontakte os på support@canaroza.dk så hurtigt som muligt. Varen skal returneres inden for 14 dage.

Du modtager pengene inden for 30 dage efter returnering af varen, hvis varen vises i sin oprindelige tilstand.

Hvis produktet viser sig at være defekt, ydes der ingen kompensation. Produktet returneres om ønsket til kunden.

Ansvarsfraskrivelse

Canaroza er ikke ansvarlig for de medicinske påstande, der fremsættes via kundeanmeldelser. Disse produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Al information, der præsenteres her, er ikke ment som en erstatning for, eller alternativ til, information fra sundhedspersonale. Kontakt din sundhedspersonale om potentielle interaktioner eller andre mulige komplikationer, før du bruger noget produkt.
Denne ansvarsfraskrivelse gælder for eventuelle skader eller kvæstelser, der kan opfattes af dig, webstedets bruger, som være forårsaget af informationerne eller tjenesterne på dette websted eller ved at bruge dette websted. Virksomheden og dets ejere, repræsentanter og ansatte kan ikke holdes ansvarlig.

Canaroza yder ikke juridisk rådgivning og påtager sig ikke ansvar for specifikke juridiske situationer i nogle lande. Kontroller derfor dit lands legale status. Det er ikke Canaroza’s ansvar at kontrollere, om vi kan sende til dit land.

Kontor: 
Canaroza
Vitaroza B.V.
Tesselschadestraat 1
1054ET Amsterdam
Netherlands

CoC: 72891955
VAT: NL859276326B01

Telefon: +31208885037
Mail: support@canaroza.com